­čŹ¬ We use cookies and analytics software [More info here]

COVID-19

Bezoek

Bezoek onze praktijk veilig tijdens Covid-19

Tijdens de lockdown is Dentavo geopend. In verband met het coronavirus hebben wij een aantal aanvullende hygi├źnemaatregelen genomen. Zo zorgen wij er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk blijft. Hieronder meer informatie over de maatregelen die wij getroffen hebben omtrent Covid-19.

Onze aanvullende maatregelen

Wij zorgen voor een beperkt aantal personen in de wachtkamer en voor een goede planning zodat u gelijk geholpen kunt worden. Voor en na ieder bezoek desinfecteren wij deurklinken en andere attributen die zijn aangeraakt, als aanvulling op de normale hygi├źnemaatregelen. Pati├źnten en teamleden met griep- of verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk.

Uw bezoek aan onze praktijk

Voorafgaand aan uw bezoek vragen wij u vriendelijk een vragenlijst in te vullen per e-mail zodat wij kunnen beoordelen of uw bezoek aan de praktijk veilig is. Op deze manier zorgen we ervoor dat kwetsbare mensen niet aan onnodige risicoÔÇÖs worden blootgesteld.

Gezondheidsklachten

In het geval van klachten

Mocht u zelf of een persoon waarmee u samenleeft last hebben van hoesten, keelpijn, verkoudheid, verhoging of koorts? Dan verzoeken wij u de behandeling te verzetten en niet naar de praktijk te komen. Wij maken graag een nieuwe afspraak wanneer u en alle personen in uw woonsituatie weer beter zijn.

Maatregelen

Wij vragen u vriendelijk:

- Niet eerder dan 5 minuten voor de geplande afspraak naar binnen te komen
- Alleen naar de praktijk te komen tenzij u niet anders kan, begeleiders vragen wij buiten te wachten
- Uw handen in de praktijk te wassen of te desinfecteren met handalcohol
- 1,5 meter afstand te houden in de praktijk
- Het mondkapje op te houden totdat u in de behandelstoel heeft plaatsgenomen

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u overleggen naar aanleiding van bovenstaande? U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie.