🍪 We use cookies and analytics software [More info here]

De praktijk en onze specialisten

Dentavo

Onze praktijk

In ons inpandige tandtechnisch laboratorium voeren onze specialisten esthetisch hoogstaande tandprothetische behandelingen uit. Gericht op preventie, omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen. Wij luisteren goed naar uw wensen en nemen tijdens behandelingen de tijd en de aandacht die u als patiënt nodig heeft.

De specialisten

Tandprotheticus

Jean Schrama

“Het creëren van gebitsprotheses is een vak apart. Voor mij is het bij elke patiënt de uitdaging om natuurlijke tanden te maken die in harmonie zijn met het gezicht en de mond. Een behandeling is voor mij geslaagd als een patiënt weer met zelfvertrouwen kan lachen en zonder ongemakken door het leven gaat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Met een persoonlijke aanpak, een laagdrempelige sfeer en een vriendelijk team van deskundigen hopen we de ervaring zo prettig mogelijk te maken.”

Assistent Tandtechnicus

Michael Verheijen

"Begin 2020 ben ik tijdens mijn opleiding tot tandtechnicus via een korte stage bij Dentavo Mondzorg terecht gekomen. De klik met het team was gelijk goed en de samenwerking is zo prettig bevallen dat ik sinds september 2020 full-time bij Dentavo werk. Ik werk met veel plezier in de praktijk en ik merk dat de kwaliteit van het werk en de persoonlijke aanpak aansluiten bij wat ik zelf ook belangrijk vind. Mijn werk bestaat uit het assisteren van alle tandtechnische werkstukken, daarnaast ben ik me verder aan het specialiseren tot Prothese Tandtechnicus. Super dat ik dit bij Dentavo kan doen!

Tandarts

Veri Lemmens

“Ik behandel jong tot oud met veel plezier. Een goede relatie met mijn patiënten staat voorop en samen met u zorg ik voor behoud en herstel van een gezonde mond. De vrijdagen ben ik bij Dentavo werkzaam als ondersteunend tandarts, de overige dagen werk ik als tandarts bij twee andere praktijken. Mijn werkzaamheden bij Dentavo bestaan uit het beoordelen van bestaande tanden en implantaten voor het vervaardigen van tandprothetische voorzieningen. Leuk om binnenkort kennis met u te maken!